+36 (70) 884 4446 Írj nekünk e-mailt!

Jógaoktatóink

Please specify image url

Csuday Dóra

Jóga oktató

Célom a jógával egy mélyebb, tisztább tudatállapot megélése, a test üzeneteinek felismerése. Alternatív mozgás és masszázs terapeutaként érdekel, hogyan lehet a jógát önmagunk és családunk gyógyítására, harmonizálására használni.

Please specify image url

Halmos Csenge

Jóga oktató

Napi gyakorlóként és tanítványként osztom meg veletek az ashtanga vinyasa jóga alapjait. Ez a gyakorlás mindenkinek azt adja, amire szüksége van. Ha kötött vagy rugalmasságot, ha gyenge vagy erőt. Elsőre lehet, hogy ijesztő, de kitartó gyakorlással csodákra lehetsz képes. Nekem és a hozzám hasonlóan szuperenergikus lelkeknek, ez a jógairányzat nagyszerű módja az elme és a gondolatok megzabolázásának, az állandó teljesítménykészerről való leszokásnak, a tiszteletnek, az alázatnak és a szeretet elsajátításának saját magunkkal szemben. A sorozat kötött, de a gyakorlás minden nap más és más a tested és az elméd aktuális állapotától függően. A gyakorlást Sri K Patthabi Jois tradícióját követve végezzük. Practice and all is coming! (Slowly-slowly. 🙂 )

Please specify image url

Horváth Csilla

Jóga oktató

A jóga egy életút; és nem csak életszemlélet, hanem tiszta életvitel is. A jóga nem csak a testmozgásról szól, sokkal több annál. Szeretnék segíteni az embereknek fizikai testük karbantartásában és elméjük lecsendesítésében ami majd szépen lassan megtisztítja a szívüket is, hogy aztán ráléphessenek az önmegvalósítás ösvényére…

Please specify image url

Kátai Zsuzsanna

Jóga oktató

A tudatos, koncentrált mozgás – mint a Vinyasza Flow jóga – remek módja annak, hogy formáljuk szokásainkat: ennél fogva életünket; és nem utolsó sorban testünket is. A jóga tiszta és igaz útja a fejlődésnek; többféle úton, de ugyan oda vezeti gyakorlóját: harmóniához, alap derűhöz és szeretethez. Nem állítom, hogy ez sima út, de „flow”-ban maradva örömteli, a hozama pedig: ÖNBIZALOM, BÁTORSÁG, DINAMIKUS NYUGALOM ÉS DERŰ.

Please specify image url

Kósa Zoé

Jóga oktató

A jóga jóval több, mint testmozgás. A test csak a kiinduló pont, átmozgatása kihat a lélekre és a szellemre: előbbi kiegyensúlyozott és derűs lesz, utóbbi tiszta és nyugodt, mint egy tó csendes időben. Óráimon a jelenlét a legfontosabb: beleereszkedünk egy-egy mozdulatba, és teljes figyelemmel vagyunk benne, míg fölszabadul a mostba zárt öröm. Mert minden egyes pillanatba örömök vannak belezárva, megtanuljuk kiszabadítani őket.

Please specify image url

Palotai Nóra

Jóga oktató

A jóga színtiszta gyógyír számomra. Hatalmas impulzív és eredményes módszert véltem felfedezni mind lelki mind fizikai testemben a gyakorlásaim során, ami képes volt kizökkenteni a valóságból, a mindennapokból és segített megismerni önmagam. A jóga volt az egyetlen hatásos módszer minden problémámra, aminek felismerése aztán egy teljes életforma és szemléletváltást követett, természetesen pozitív irányba. Számomra nem csak mozgásforma, hanem abszolút életvitel.

Élet, ami éltet.

Please specify image url

Szelle Viktória

Jóga oktató

Közel nyolc éve, hogy hivatásommá vált segíteni rávezetni az embereket, hogy rátaláljanak külső-belső harmóniájuk megélésér, mint főállású jógaoktató, és mint Életmódtanácsadó és terapeuta természetgyógyász. Nemcsak abban a 1.5 órában jógázunk, hanem az akkor megszerzett “tudást”, tapasztalatokat kivisszük az életbe, beintegráljuk a mindennapjainkba, cselekedeteinkbe. Itt kezdődik az igazi Jóga, ahogy lelépünk a szőnyegről. Ahogy beszélünk, lélegzünk, dolgozunk, házimunkát végzünk, nevelünk, szeretünk, megéljük önmagunkat…

Please specify image url

Szemerszki Tímea

Jóga oktató

1998-ban ismerkedtem meg a Jóga a mindennapi életben rendszerével. Azóta folyamatosan gyakorlok és képezem magam a jóga rendszerén belül, kipróbáltam többféle irányzatot, végül az autentikus gyökerekhez visszatérve találtam meg a saját utam.

Please specify image url

Tas Gergő

Jóga oktató

Okleveles cirkuszművész és Buddhista Főiskolát végzett buddhista tanító, aki páratlan együttérzéssel és szeretettel segíti tanítványait félelmeik leküzdésében. Gergely szakterülete a partner akrobatika, az akro-balansz és a függöny akrobatika (tissue).

Please specify image url

Tóth Eszter

Jóga oktató, alapító

Célom, a legtöbb jóga oktatóhoz hasonlóan az, hogy minél több embernek megmutathassam, hogyan képesek magukat gyógyítani, életüket gazdagabbá és boldogabbá tenni ennek a nagyszerű, több ezer éves filozófiának a segítségével.

 

 

Ismerd meg Óráinkat