Próbabérlet (ha első alkalommal jársz nálunk)
Most csak: 3500 Ft
Egy hétig korlátlan jóga óra!

Kapcsolódj magadhoz varázslatos környezetben!

Mesés légkör segít kilépni a hétköznapokból, ahol megteremtheted az egyensúlyt testben és lélekben. Jógaórák széles választékát tárjuk eléd: vinyasa flow, ashtanga, hatha, csakra flow, gyertyafényes flow, dinamikus hatha, yin, napindító hatha, magánóra.
Bővítsd a tapasztalataidat ha már régóta jógázol, vagy ha még nem próbáltad, éld át nálunk az első órádat!

Ahogy terjed a jóga népszerűsége, úgy nő a megközelítéseinek száma.
De mit is keresünk? Béke, harmónia, csend, megnyugvás, elengedés, egészség, stresszkezelés, megbocsájtás, önelfogadás, hajlékonyság, erő, önbizalom, ez mind meglelhető a jóga segítségével. Ezek jelentik a jógát? Igen és nem is. Aki perecbe hajtogatja a testét, nem biztos, hogy békés; aki kívülről boldognak látszik, lehet, hogy belül sír.
A jóga eszközöket kínál, hogy megszabadulhass az elmében kavargó felesleges dolgoktól, amik a szenvedést okozzák. Segítségével felismerhetsz és elhagyhatsz berögzült szokásokat, tanult- illetve hozott mintákat; mindazt, ami nem szolgál már többé.
Mi vár az út végén? Moksha: felszabadulás az újjászületések körforgásából, kilépés a fizikai testbe költözések sorából, visszatérés az Önvalóhoz.
Egy vagy néhány jógaóra már garantálja a felszabadulást? Nem. Lehetőséget kínál, hogy tegyél egy lépést.
Ahogy nincs két egyforma ember, úgy nincs két egyforma út sem. Mindenki más utat jár be, különböző állomásokkal, különböző sorrendben.
Melyik a jó? A sajátod.
A stúdióban abban szeretnénk segíteni, hogy a saját utadat és állomásaidat fedezd fel. Legyen a matracot a privát laboratóriumod és keverd ki rajta a "bájitalodat"! Jelentsen ez akár egy kis megnyugvást a stresszes hétköznapokban, feltöltődést, elengedést, a fizikai test erősítését, énidőt, vagy a spirituális eszköztár felfedezését.

Alkosd meg a varázsigéidet!