Szilveszterre hangolva

Sokan vagyunk úgy az új évvel, hogy új év - új kezdet, igaz? De hogyan lehetne új kezdet, ha nem zártuk le az előzőt?

Egy közös utazásra hívlak, idő utazás, a múltba, a jövőbe.

A jóga a jelen pillanatról szól, de néha le kell ülni számot vetni, lezárni, elengedni. Megnyílni az új felé. Ez az év utolsó órájának a témája, részemről. Az óra elején hálával gondolunk az áldásainkra, nehézségeinkre, mindenre ami ért ebben az évben. Meditáció, elengedés. Slow-Flow, amivel erősítjük a befelé figyelést, hogy tisztábban lássuk saját magunkat. Majd az óra végén ráhangolódunk az új évi szándékunkra.

Több ez, mint egy új évi fogadalom, ez egy mélyről jövő, tiszta, őszinte szándék, amit igazán szeretnél. Ha meghallod a belső hangodat, megtartani is könnyebb. Ehhez le kell csendesedni. Kérlek hozz magaddal egy kis naplót, jegyzetfüzetet, ami értékes a számodra. Ha eddig nem volt, nevezz ki egyet. Ha elfelejted semmi baj, lapot tudok adni. Gondolj előtte az évedre - mik történtek veled és a jövő évre - miket szeretnél létrehozni. Koccintunk a végén teával.

Bogi

Időpont: 2019. december 31. 10:00-12:30

Helyszín: Moksha Jógastúdió

Ár: 4950 Ft

Jelentkezés: 2000 Ft előleg befizetésével a recepción

A workshopot minimum 4 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. Elmaradás esetén a befizetett előlegek visszafizetésre kerülnek.